Tilannepäivitys :)

Meidän joululoman lego-projekti, muutama viikko siinä kyllä vierähti!

Onpas tuo aika kulunut. Kiirettä on pitänyt, maaliskuussa 2020 pääsin töihin Kankaanpään kuntoutuskeskukseen toimintaterapeutiksi. Asiakkaana oli kaiken ikäisiä kuntoutujia, lapsista ikäihmisiin. Työtä ei kuitenkaan kestänyt kovin pitkään, kun korona pandemia tuli ja laitos suljettiin hetkeksi. Lähdin etsimään vakaampaa työtä ja löysin paikkani Sastamalan kaupungilta. Siellä avautui lasten toimintaterapeutin sijaisuus kesäkuun alusta, sinne siis. Kohta tässä tulee jo vuosi täyteen lasten toimintaterapia-arvioiden tekemistä, terapioita ja ryhmiä. Työ on ollut antoisaa ja opettavaista. Myös omia rajoja tulee koeteltua, kun yrityksen ja erehdyksen kautta kokeilee, mikä työmäärä mahtuu viikkoon.

Tämä sijaisuus jatkuu näillä näkymin syyskuun 2021 loppuun, sen jälkeen mahdollisesti vielä osa-aikaisena hetken aikaa. Mutta suunnitelmissa nyt siis syyskuun alusta aloittaa sivutoimisena, itsenäisesti toimintaterapiaa tarjoavana palveluntuottajana. Seuraavaksi pitää perehtyä Pirkanmaan palvelusetelimalliin, joka tuli voimaan nyt huhtikuun alusta. Tämä työkokemus Kankaanpäästä ja Sastamalasta ovat antaneet hyvät eväät suoriutua tulevista haasteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *